PRECIZĂRI REFERITOARE LA PLATFORMA DE DEȘEURI

Urmare  postării de pe rețeaua de socializare facebook cu titlul ”Arieșu de Pădure – groapa de gunoi a Băii Mari – USR Satulung solicită stoparea acestui proiect”, facem următoarele precizări:  construcția  cu denumirea ”Platformă pentru stocarea temporară a deșeurilor menajere înainte de valorificare sau tratare și enexe aferente”,  se realizează pe terenul proprietatea Consiliului Județean Maramureș situat pe teritoriul Comunei Recea, această unitate administrativ – teritorială  fiind competentă potrivit Legii nr. 50/1991 privind autorizarea lucrărilor de construcții, republicată, cu modificările și completările ulterioare să  elibereaze autorizația de construire.  Prin Adresa nr. 14.997 din 25 noiembrie 2019, Consiliul Județean Maramures, ne-a solicitat, cu scopul întocmirii documentației pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții avizul nostru,  conform art. 4 aliniatul (1) litera ”a” din Legea nr. 50/1991, aviz care a fost comunicat NEFAVORABIL.

Firma care realizează  proiectul pentru  acest depozit are sediul la Arieșu de Pădure, administratorul acesteia fiind Dl Profesor universitar dr. ing.  Bud Ioan      (membru marcant al USR), pe această cale îl rugăm să  informeze corect colegii de partid și cetățenii comunei cu informațiile referitoare la proiect.

Referitor la fotografia atașată articolului menționat, o asemenea imagine nu există în Localitatea Arieșu de Pădure și nici pe raza comunelor învecinate Coltău sau Recea.

 

            PRIMAR, Muresan Bujorel Vasile

0 Comentarii

Niciun comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top
Skip to content