ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE ELECTRONICE DIN DOMENIUL TEHNOLOGIEI INFORMAȚIEI ÎN VEDEREA ASIGURĂRII ACCESULUI ELEVILOR DIN COMUNA SATULUNG, JUDEȚUL MARAMUREȘ, LA PROCESUL DE ÎNVATARE ÎN MEDIUL ON-LINE

,,Primăria Comunei Satulung a semnat la sfârșitul lunii trecute contractul de „achiziție echipamente electronice din domeniul tehnologiei informatiei” cu societatea Orange România, câștigătoarea licitației , pentru toți elevii din comună. Săptămâna trecută au sosit cele 589 de tablete Vonino pentru elevi dotate cu cartele SIM  și 50 de laptopuri pentru cadrele didactice din cadrul școlilor din Comuna Satulung.

De câteva zile s-a lucrat intens pentru finalizarea acestui proiect important din numeroasele proiecte pe care le avem în derulare în acest moment, în diferite faze de execuție. Tabletele au sosit, însă mai avem puțin de lucru înainte de a le putea preda scolilor din comună și implicit acestea sa ajunga in posesia elevilor. Echipa Primăriei a lucrat săptămâna aceasta la setarea și montarea cartelelor SIM în tablete, precum și la verificarea și inventarierea seriilor de pe tablete.  După ce se va  termina această etapă obligatorie cerută de finanțator (Ministerul Fondurilor Europene), toate echipamentele vor fi distribuite astfel: 346 tablete și 33 de laptopuri vor fi predate către conducerea Școlii Gimnaziale Satulung cuprinzând și Școala Gimnazială Pribilești și Școala Fersig, iar un numar de 243 tablete și 17 laptopuri pentru cadrele didactice vor fi predate la Școala Gimnaziale Finteușu Mic în baza unui proces verbal de predare-primire.

Precizăm că fiecare școală va preda tabletele respective către toți elevii din comună, în baza unui proces verbal de predare-primire, care va fi semnat de către părinții /reprezentant legal.”

Primar

Mureșan Bujorel Vasile

Shares

0 Comentarii

Niciun comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top
Sari la conținut