Let’s Do It Romania! Ziua de Curațenie Națională

Sâmbătă a fost Ziua curățeniei  în Comuna Satulung. Voluntarii au participat la ampla acțiune de ecologizare organizată de Primărie și Consiliul Local .

Pastrând tradiția ne-am propus ca și anul acesta să ne alăturăm mișcării globale Let’s Do It, World! și să facem din nou curățenie în comuna Satulung alături de cetatenii voluntari din comuna noastră.

Scopul declarat al acestui eveniment este să ne reamintească faptul că suntem cu toții responsabili de lumea în care trăim, iar protejarea mediului înconjurător trebuie să reprezinte un stil de viață.

 Păstrarea curăţeniei apelor şi în general a localităţilor ori a mediului înconjurător, nu trebuie lăsată doar în grija autorităţilor locale. Fiecare cetăţean, indiferent de vârstă, este responsabil de igienizarea și curăţenia spațiilor ce ne inconjoară. Acesta este mesajul pe care doresc să îl transmită milioanele de voluntari care participă, în întreaga lume, la acţiunile de curăţenie organizate pentru a marca această zi.

Acum, când ne aflăm într-o situație atât de delicata în  plină pandemie, ar trebui să devenim cu atât mai conştienţi că păstrarea curăţeniei este una dintre măsurile ce trebuie luate pentru o viaţă sănătoasă.

Primar

Mureșan Bujorel Vasile

Shares

0 Comentarii

Niciun comentariu

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top
Sari la conținut